Strona główna>Forum>Systim>podziękowania
< wróć do Systim
podziękowania
~25.04.2026 13:24 Ponieważ zwykle jestem upierdliwy i bombarduję Systim e-mailowo różnymi tematami, to dziś chciałbym wyjątkowo bardzo podziękować całemu zespołowi tworzącemu Systim!

Zwłaszcza jeśli chodzi o KSeF - wiadomo że to jest ogromna zmiana, która nas wszystkich przedsiębiorców i księgowych dotknęła i niestety ale nasi kochani politycy po prostu lubią nas trochę pognębić, ale korzystam z kilku programów do fakturowania i księgowości (z powodów powiedzmy historycznych) więc mogę z całą pewnością i odpowiedzialnością powiedzieć, że w Systim działa to najlepiej.
U waszej konkurencji (nie wymieniam z nazwy ale wiadomo o kogo chodzi) albo czegoś nie ma w KSeF, albo nie ma w ogóle automatyzacji wysyłki do KSeF, albo co chwile problemy.
Tutaj wszystko jest i generalnie działa, a małe niedociągnięcia jak wychodzą w trakcie (które bądźmy szczerzy zdarzają się zawsze) są poprawiane w tempie błyskawicznym.
KSeF w Systim po prostu wymiata.

Jestem już w Systim od wielu lat i jestem też bardzo zadowolony z ogromnego postępu jaki zaszedł w tym czasie. W zasadzie od kilku lat Systim zmienił się nie do poznania. Zwłaszcza, jeśli chodzi o interfejs graficzny Systim, zauważyłem ostatnio kolejne zmiany, dzięki którym jest bardzo intuicyjny, łatwy w obsłudze, z jednej strony jest bardzo prosty dla początkującego, bo nie zasypuje tysiącem opcji na wejściu, tylko pokazuje te najważniejsze, używane na co dzień, ale z drugiej strony jak się poszuka to odkryjemy jak duże możliwości oferuje. I dla małej firmy na KPiR jak i dla większej na pełnej księgowości.
Ostatnio też na plus zmiana okienek wyskakujących na bardziej nowoczesne, od razu zauważyłem, że cos się zmieniło, ale dopiero po paru dniach skumałem co dokładnie :)
W porównaniu z innymi programi też Systim działa szybko, bez żadnych zacięć, no i co najważniejsze stabilnie.

Trzymajcie tak dalej, pozdrowienia z Wrocławia :)

Odpowiedz

< wróć do Systim
Wersja DEMO - przetestuj za darmo! Załóż konto Systim w 15 sekund!